català - dansk - español - english

       
 
 

Audouin Birding Tours
Audouin Birding Tours blev oprettet i 2005 af Cristian Jensen Marcet og Iben Hove Sørensen, som selv guider samtlige ture. Firmaet har base i den lille bjerglandsby Freginals, som ligger i Montsia-bjergkæden 200 km syd for Barcelona. Mindre end 10 km herfra ligger Ebrodeltaet, som er et fantastisk vådområde med tusindvis af fugle året rundt, og kombinationen af bjerge, vådområder og strandmiljøer gør, at området huser et væld af forskellige fuglearter. Audouin Birding Tours koncentrerer så vidt muligt deres aktiviteter i vores nærmeste omgivelser, men vi arrangerer også ture til fjernere lokaliteter i Spanien, som kan byde på særligt interessante naturoplevelser.

Cristian er catalansk med en spansk mor og en dansk far, og er uddannet parkbetjent. Iben er dansk og uddannet biolog ved Århus Universitet. Begge er erfarne fuglekiggere og har desuden en bred interesse for naturen generelt. Tidligere beskæftigelse inkluderer ringmærkning, naturvejledning og fugleoptælling, og studier af fugleadfærd har en særlig status for begge.

Vores ture

Da vi bor i Catalonien, som huser nogle af de bedste fuglesteder i Spanien, koncentrerer vi os i høj grad om vores lokalområde. Vi arrangerer således ture til steder som Aiguamolls de l'Empordà, Llobregatdeltaet, stepperne omkring Lleida, Sierra del Cadí, Núria og Aigüestortes. Ebrodeltaet og områderne omkring Ebrofloden er dog vores specialitet, og vi har et intimt kendskab til naturen og fuglelivet i både Ebrodeltaet og de nærliggende bjergkæder Els Ports og Montsià. 

Vi arrangerer dagture, weekendture og længerevarende ture, og vi er altid åbne over for forslag til nye destinationer. Vi arrangerer gerne ture efter ønske, og vi kan stå for stort set hvilken som helst type af fuglerejse i Spanien. Vi tager gerne særlige hensyn hvad angår ønskearter, lokaliteter og hotelstandard. Vores pris for endags-ture varierer alt efter deltagerantal og starter ved 120 € for en hel dags transport og guide (frokost ikke inkluderet). For 4-8 personer er prisen 40 € per person. For en halv dag er prisen det halve. 

Vore ture til mere fjerne egne af Spanien er nøje udvalgt ud fra vores kendskab til landet. Vi besøger i øjeblikket primært Andalusien, Extremadura og Pyrenæerne, som alle er fantastiske områder hvad angår fuglelivet såvel som naturen generelt. Kombineret giver vores ture mulighed for at se stort set samtlige fuglearter på den Iberiske halvø, og hver for sig giver de et godt indblik i områdets høje diversitet.   

I øjeblikket tilbyder vi følgende ture (klik på titlerne for at se mere detaljeret program på engelsk, eller skriv til os for at få tilsendt et program på dansk):

 

Vinter i Catalonien

Gallocanta, Els Ports & Ebrodeltaet 19. - 25. November 2011

Vi besøger tranernes overvintringssted nær Gallocanta, hvor tusindvis af traner hvert år samles i vintermånederne. Derefter går turen ud mod Middelhavet, hvor vi besøger områderne omkring Ebrofloden. Bjergene Els Ports besøges om vinteren af Murløber, Ringdrossel & Alpejernspurv, og bestanden af gribbe og andre rovfugle i området er imponerende året rundt. I Ebrodeltaet overvintrer store mængder af rovfugle, ænder og vadefugle, foruden Blåhals, Tamarisksanger og Storpiber.

Prisen for denne tur med helpension er 1050 € (singletillæg 100 €)

LEDIGE PLADSER

Audiens hos den Iberiske Los

Den iberiske los' kongerige 5.-12. Januar 2012

Denne tur til Andalusien er specielt tilrettelagt med henblik på at finde den sjældne Iberiske Los, men turen går samtidigt gennem nogle af de bedste fugleområder i det sydlige Spanien. Vi besøger Doñana, og Sierra de Andújar, hvor en stor bestand af Spansk Kejserørn har hjemme.

Prisen for denne tur med helpension er 1050 € (singletillæg 100 €)

LEDIGE PLADSER

Nordafrika - MAROKKO

MAROKKO 23. februar – 4. marts: 7 ledige pladser

MAROKKO 30. marts – 9. april: 9 ledige pladser

Fantastisk fugletur til Marokko på den bedste tid på året. Men denne tur er meget mere end en fugletur; regionens kultur og historie vil fascinere dig, og landskabernes skønhed tager pusten fra dig.

Særligt interessante arter: Eremitibis, Berbersanger, Diademrødstjert, Karmoisinfinke, Berberstenpikker, Tyknæbbet Lærke, Hærfuglelærke, Berbergrønspætte, Ørkenlærke, Lille Ørkenlærke, Gulbrun Larmdrossel, Ørkenløber, Ørkenstenpikker, Klippestenpikker, Kratsanger, Ørkenbjerglærke, Bjerglærke, Ørkenspurv, Ørkendompap, Stor Hornugle (ascalaphus), Kronet Sandhøne, Plettet Sandhøne.

Fuld pension 1485 € per person

LEDIGE PLADSER

Extremadura

Extremadura 28. April - 5. Maj 2012

En fantastisk tur til en af de bedste fugleområder i Spanien. Vi starter turen i området Monfragüe, som har en af de mest imponerende rovfuglebestande i Europa. Alle de spanske ørne, glenter og gribbe ses her i usædvanligt høje tætheder, og der er også mulighed for at se et par af de sjældne ynglefugle i landet: Trænattergal og Kaffersejler. Desuden går turen over stepperne i La Serena, hvor vi kommer tæt på imponerende fugle som Stortrappe, Dværgtrappe, Spidshalet Sandhøne og Sortbuget Sandhøne.

Prisen for denne tur med helpension er 1050 € (singletillæg 100 €) LEDIGE PLADSER

Fra Pyrenæerne til Ebrodeltaet

Pyrenæerne, de spanske stepper & Ebrodeltaet 3.-13. Juni 2012

Denne tur går gennem et vidt spektrum af landskabstyper og inkluderer både de høje bjerge i Echodalen, de tørre & vidtstrakte stepper omkring Belchite og det flade delta ved Middelhavets kyst. Et stort udvalg af Spaniens fugleliv vil pryde artslisten for denne tur, og der vil være god mulighed for at se fuglene i fuld gang med deres yngleaktiviteter. Ikke mindst Ebrodeltaet er fyldt med fugleunger i denne periode, hvor rismarkerne står grønne og frodige.

Prisen for denne tur med helpension er 1150 € (singletillæg 100 €)

LEDIGE PLADSER

Rovfugletræk i Andalusien

Rovfugletræk i Andalusien 23.-30. September 2012

Oplev det fantastiske rovfugletræk over det sydlige Spanien. Vores rute fører os gennem Doñana, til Tarifa, og op i bjergene i Sierra de Andujar. Gibraltarstrædet er det foretrukne sted for mange rovfugle, når de skal krydse vandet på deres vej sydpå, og det imponerende træk vil kunne ses overalt. Hvepsevåger er ofte dominerende i antal, men blandt de tusindvis af rovfugle gemmer sig også imponerende arter som Ådselgrib, Slangeørn, Dværgørn, og de senere år enkelte Rüppels Gribbe. I Sierra de Andujar har vi mulighed for at se Spansk Kejserørn, Munkegrib, Blåskade, Sørgestenpikker, Kaffersejler, og måske vil vi endda få et glimt af den sjældne Iberiske Los. Området vrimler desuden med hjorte og andre store pattedyr, og storslåede naturoplevelser kommer helt af sig selv i disse bjerge.

Prisen for denne tur med helpension er 1050 € (singletillæg 100 €)

4 LEDIGE PLADSER

Klik her for at sende os en kommentar eller for mere information om vores ture

Shortcuts

Home - Links - Link Exchange - About Us - Testimonials - Former Employers - Our tours - Package Tours - Weekend Trips - Day Trips - Conditions - Tour Calendar - TRIP REPORTS - Gallery - Bird gallery - Landscape gallery - News - Subscribe Newsletter - Contact Us - Booking Form     
Birding Sites - BIRD NEWS IN THE EBRO LANDS
More information about:
Ebro Delta Nature Park - Els Ports - Montsià - Monfragüe, Extremadura

SPANISH VERSION
Principal - Excursiones en el delta del Ebro y Ports - TestimoniosContactar 

CATALAN VERSION
Principal - Excursions al delta de l'Ebre i Port - On anem - Informació del delta de l'Ebre - Testimonis de les nostres excursions - Empreses col·laboradores - Contactar 

DANISH VERSIONAudouin Birding Tours - Phone.:(0034)649286086 - info@audouinbirding.net


Englyst Webdesign - englyst.dk
- Typovizion CMS - Typo3